Om

Blomsterberget

När jag skulle skaffa stamnamn funderade jag och försökte komma på något fiffigt, lite snärtigt namn. Men när jag kom upp till stugan i Harrsjön då blev det ju självklart - Blomsterbergets. Har ju vuxit upp med det berget ...

 

Jag har vuxitupp med katt och förutom några år när jag flyttade runt både i Sverige och utomlands, har jag alltid haft en katt. Nr jag fluttade till Frösön så tog det inte lång tid innan huskatten Tiger också flyttade in, det var dagen före nyårsafton 1995. Sedan fick han en kompis, Tussen, hösten 1996. Jag funderade inte så mycket på katt. De är ju en del av mitt liv så det ska bara finnas.

Hösten 2007 så fick Tiger somna in och då var det en hektisk vinter så jag hade inte tid med en ny kattunge utan väntade till våren 2008. Då skulle jag ha en hane, huskatt och nära. MEN det fanns inga huskatter att få tag på så jag såg en annons med en bild...

Så två dagar senare hämtade jag min lilla "Flisan", hona, raskatt och inte alls nära utan från Örnsköldsvik. Har inte ångrat det en sekund. Snällare katt kan man inte finna. Att hoin dessutom är vacker som en dag och en riktig diva känns bara självklart.

 

Då jag aldrig varit med om en snällare kvatt som dessutom visade sig vara en s.k "bra" skogkatt. Och med bra menar jag rastypisk med fina kvaliteter som med tiden tog henne till högsta utstllningstiteln, Supreme Champion.

Kombinationen att vara intresserad av att kära sig mer om Norsk skogkatt, utställning och katthållning

ledde så småningom till att jag beslutade mig för en kull efter Flisan. Det är ett stort beslut och blev en väldigt omtumlande resa. Mer om det på annan plats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitt liv med katt...

Aliquam augue est commodo idur placerat at fringilla vel arcu pellentesque ac diam lorem non elementum nulla augue molestie. Sociosqu pellentesque eusim suscipit in vestibulum eu integer velit praesent pede vulputate quam vel massa potenti.

Fusce faucibus dui a ipsum est vestibulum mauris dapibu nunc luctus integer consectettur quis pretium nunc eu elementum pur quisque poritor turpis est metus faucibus varius lorem ipsum.

 

Dolor sit amet consectetur tellu adipiscing elit ullam nec justor massa elit eu vulputate magna maecenas bibendum erattu sit amet adipiscing sollicitudin elit lorem diam porta massa.

Pulvinar tincidunt ipsum nibhat at nibh aliquam feugiat eratum nec cursus tincidunt orci nunci ullamcorper velit ut euismodis erat nisl nec torttor donec inter malesuada placerat iaculis.

Ultrices feugiat est elementum adipiscing porttitor tortor aucttu dictum duis leo diam ut aliquet mauris in imperdiet libero lucu maecenas varius eget dui felis torquent adipiscing.